Motor Listrik

  • e roller Rooder sara m1ps motor listrik 72v 4000w 80kmph harga borongan

    e roller Rooder sara m1ps motor listrik 72v 4000w 80kmph harga borongan

    Rooder Téhnologi Co., Ltd perenahna di kota Shenzhen, propinsi Guangdong, Cina.eta geus ngadeg saprak 2018. Ieu pabrik profésional ngarancang jeung ngahasilkeun bikes listrik.parusahaan urang ayeuna owns merek Rooder.jalma Rooder tetep néangan keur hiji merk-kelas munggaran, nyieun kualitas-kelas munggaran, ngagunakeun téhnologi-kelas munggaran tur nyadiakeun layanan-kelas munggaran .Konfigurasi exquisite, kelir geulis tur kualitas alus teuing tina sapedah listrik Rooder ngaktipkeun anjeun murag asih. sareng maranehna.Kusabab ngadegna, Rooder geus adhering kana ngembangkeun brand sorangan sarta jalan enterprising Ieu boga tujuan pikeun nerapkeun inovasi énergi anyar pikeun masarakat, nyadiakeun leuwih maju, leuwih efisien sarta eco-friendly mode anyar keur iinditan pikeun umat manusa, ngamajukeun karbon low. kahirupan, sareng ngamajukeun prosés énergi anyar di dunya ku téknologi.Ningali ka hareup, MGSD bakal nyiptakeun merek anu kasohor ku pamekaran anu tetep sareng ajeg, sareng janten perusahaan grup internasional anu pantes dipercaya, dihormat, sareng gaduh pangaruh sadunya.Babaturan ti sakumna dunya wilujeng sumping nganjang ka kami, pituduh kami sareng negotiate bisnis sareng kami pikeun ngahontal kamajuan umum sareng win-win.

  • manggis sara m1ps Rooder citycoco chopper elektro roller echopper 72v 4000w

    manggis sara m1ps Rooder citycoco chopper elektro roller echopper 72v 4000w

    Rooder Téhnologi Co., Ltd lokasina di Kota Shenzen, Propinsi Guangdong, hiji jam hi-speed karéta ti Hongkong.Kami produsén profésional sarta supplier of bikes listrik, scooters listrik sarta Rooder citycoco.Kami diadegkeun dina 2010 kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina industri sapédah listrik.Urang ogé boga pabrik kandaraan urang sorangan kalawan tim ngembangkeun profésional, tim teknisi Samaun jeung tim jualan-jasa.Janten urang tiasa ngontrol kualitas sareng biaya pisan pikeun ngajamin kaunggulan urang dina kaayaan kalapa sapertos kitu.Urang ogé promosi brand urang sorangan "Rooder" sakuliah dunya.Kami nekad pikeun ngahasilkeun sareng ngajual alat-alat mobilitas listrik anu kualitas luhur sareng ngajantenkeun hirup anjeun langkung senang.MGSD bakal janten merek ngarah di pasar global pikeun alat transportasi pribadi sareng komponenana.Urang ngabagéakeun sadaya désainer bebas gabung kami.Nalika anjeun gaduh desain, kami tiasa ngabantosan anjeun ngawujudkeunana.

  • Rooder Electric Scooter Sapédah m1ps 72v 4000w 80kmph Electric Motor EEC

    Rooder Electric Scooter Sapédah m1ps 72v 4000w 80kmph Electric Motor EEC

    Rooder Téhnologi Co., Ltd lokasina di Shenzhen Guangdong.Éta museurkeun kana panalungtikan sareng pamekaran skuter anu dibantuan batré litium énggal.Produk inti nyaéta pagunungan, ban gajih sareng sapédah anu dibantuan ku kakuatan, anu diwangun ku "téknologi motor tanpa sikat" sareng sapédah biasa.Runtuyan alat transportasi transportasi geus dirancang husus pikeun grup konsumen béda pikeun minuhan sagala rupa kaperluan efisiensi.Jeung konsép inovasi bebas, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, jeung taun présipitasi téhnologis jeung tingkat profésional, produk inti geus gancang risen dina kandaraan listrik jeung industri sapédah;produk maranéhanana geus diékspor ka Amérika Serikat, Jérman, Walanda, Britania Raya, Perancis, Czech, Rusia, Asia jeung nagara séjén geus narima ogé ku konsumén.Rooder mangrupakeun perusahaan téhnologi-intensif domestik jeung prospek pasar lega.

  • Rooder satria m8s motor listrik 72v 4000w 35ah battrey removable

    Rooder satria m8s motor listrik 72v 4000w 35ah battrey removable

    Rooder nyaéta grup parusahaan fokus kana manufaktur produk patali Scooter listrik, kayaning ebikes, ebike motor kit, accu, carjer jeung asesoris séjén.Kami gaduh 2 pabrik di Guangdong, sareng 1 pusat penjualan & sampel di Shenzhen.Kami gaduh gudang luar negeri urang sorangan di AS sareng EU, anu tiasa ngirim produk ka palanggan dina waktos anu pondok sareng masihan palanggan jasa saatos penjualan.Kalayan tim R&D profésional, urang tiasa nawiskeun jasa desain sareng solusi anu saé pikeun palanggan urang di sakumna dunya.produk urang ngarasakeun reputasi alus diantara konsumén urang.Kami ngabagéakeun para nasabah, asosiasi bisnis sareng réréncangan ti sakumna penjuru dunya pikeun ngahubungi kami sareng milari gawé babarengan pikeun kauntungan silih.

  • citycoco m1ps Rooder mangosteen Scooter 2022

    citycoco m1ps Rooder mangosteen Scooter 2022

    kota coco echopper Rooder SARA m1ps.

    1. 72v 40ah batré samsung, removable, batré tunggal, rentang 80-100km.
    2. 72v 4000w mesin kuat, 80km / h speed max.
    3. carjer 72v 13a, 3h ngecas pinuh batré removable 40ah.
    4. RONZLLA Q195 frmae kalawan warna Chrome.
    5. korsi kulit badag pikeun rider.
    6. tampilan MGSD pikeun speed, mileage, batré, lampu jeung saterusna.
    7. Sertifikasi CE EEC COC pikeun Éropa, DOT pikeun AS.
    8. gudang Éropa, pangiriman gancang ka panto.
    9. stock AS, pangiriman 3-15 poé.
    10. 1 jaminan sataun

  • Rooder motor listrik r804-c1 kalawan 1500w 20a EEC COC

    Rooder motor listrik r804-c1 kalawan 1500w 20a EEC COC

    Rooder motor listrik r804-c1,

    1500w motor kalayan sertifikasi eec, dokumén coc.

    45 km/h speed max.

    batré litium 20ah 40-60km rentang per muatan

    225/40-10 ban pungkur gajih

    garansi 12 bulan,whatsapp +8613632905138

Chat Online WhatsApp!