Garansi

Konsep jasa saatos kami cekap, profésional, wareg.
Tujuan kami nyaéta yén unggal palanggan ngadamel pesenan tanpa hariwang jasa saatosna.

1. Urang nyadiakeun 6 bulan perbaikan bébas pikeun motor, 12 bulan perbaikan bébas pikeun motherboard.Bakal ngamimitian ti waktos anjeun nampi éta.

2. Kawijakan mulang: Meuli bisa ngirim motherboard cacad atawa motor deui ka pabrik urang pikeun perbaikan bébas tapi kudu minuhan kaayaan di handap ieu:

a.Dina 2 bulan kahiji (1-2 bulan ti produk narima), meuli mayar pengiriman barang ka Cina jeung urang mayar mulang ku China Post, lamun meuli hayang urang ngirim kaluar ngaliwatan DHL, Fedex, TNT jsb, kudu mayar bédana.
b.Dina bulan ka-3-bulan ka-12, pembeli mayar biaya pengiriman buleud.
c.Upami éta sanés masalah produk, insinyur urang bakal mariksa sacara saksama sareng masihan hasilna teras kami bakal bungkus sareng kirimkeun deui ka anu mésér tapi anu mésér kedah mayar beban sadaya biaya.


Chat Online WhatsApp!